Menukaart

thai_gamba-2

Voorgerechten 8,50

Vitello tonnato met tonijnmayonaise, cherrytomaten en kappertjes

Biologische spinaziesoep met spekjes en knoflookcroutons

Venkelsalade met groentekroketjes, saus van piccalilly en abdij likeur    (Rutte&ZN)

Bruschetta met gegrilde paprika, salami en Reypenaer kaas

Duo gerookte makreel met zoete uienchutney

Ovenvers brood met roomboter, kruidenboter en tapenade 2.50

Tussengerechten 9,50

Garnalen loempia’s met biologische limoen-wasabi crème

Salade van lamsham geserveerd met balsamico siroop

Ravioli van rode bieten, lente-ui en romige saus van oude Simon (Rutte&ZN)

Msc schelvis filet met salsa van zongedroogde tomaten en basilicum

Swing proeverij

Hoofdgerechten 15,50

Gegrilde biologische runderentrecote met doperwten crème en jus van peterselie en Doyenne Du Comice likeur (Rutte&ZN)

*Msc sliptong met salade Oosterse groente en romige citroensaus

Vegetarische lasagne van gegrilde aubergine en tomaat met crème fraiche en avocado

Biologische kalfsoester met saus van lindebier (brouwerij Koperen Kat)

Chef’s special ( 2,00 extra)

Nagerechten 6,50

Biologische Hangop met passievruchten en king orange likeur (Rutte&zn)

Swing’s unieke kaaspresentatie

Cheesecake met bramen en witte chocolade ijs

Vanille parfait met rood fruit

Petit dessert; 3 verschillende zoete lekkernijen

Grand dessert vanaf 2 personen;  6 verschillende zoete lekkernijen

Contact/reserveren

reserveren Hampshire Hotel Delft Centre

015 2122125

Koepoortplaats 3

2612 RR Delft

Reserveer direct

datum

Aantal

Onder de naam van

Uw email (verplicht)

Onder vermelding van

Capta
captcha