Menukaart

thai_gamba-2
Voorgerechten 8,50

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, kastanjechampignons, rucola, zonnebloempitten en crème van truffel

Salade van biologische geitenkaas met vijgencompote

Huisgemaakte pompoensoep met pompoenpitten-olie

Salade van garnalenkroket met dragonmayonaise en lemonlikeur van Rutte&Zn

Terrine van zalm, koolvis en surimi met sinaasappelsaus

Ovenvers brood met roomboter, kruidenboter en tapenade 2.50

Tussengerechten 9,50

Ravioli van peperoni met een romige saus van Celery gin van Rutte&zn *

Huisgemaakte groentetaart met Reypenaer kaas en zongedroogde tomaat geserveerd met honing-tijmsaus

Romige bisque met roze garnalen

Hertengoulash met de “Delftse donderslag” van de Koperen kat en biologische zuurkool*

Wildproeverij

* Ook als hoofdgerecht te bestellen met een meerprijs van € 6,00

Hoofdgerechten 15,50

Gebakken eendenborst filet met huisgemaakte rodekool en siroop van port-frambozenlikeur van Rutte&Zn

Biologische bavette met crème van aubergine en jus van gepofte knoflook

MSC Kabeljauwfilet met kruidenkorst, pestomousseline en saus van saffraan

Zwarte tagliatelle met saus van Roquefortkaas

Chef’s special Extra 2,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur

Supplement franse friet of salade 3,00

*vegetarisch/ vegetarian

Nagerechten 6,50

Biologische cheesecake van witte chocolade en saus van Blackberrylikeur van Rutte&zn

Huisgemaakte crème brûlée van winterse specerijen met stroopwafel-ijs

Stoofperen met appel & peren sorbetijs

Kaasassortiment van onze lokale kaasleverancier “Verkade & Jacques” Extra 2,00

Petit dessert; 3 verschillende lekkernijen

Grand dessert vanaf 2 personen, deze bestaat uit 6 verschillende lekkernijen Extra 2,00

Contact/reserveren

reserveren Hampshire Hotel Delft Centre

015 2122125

Koepoortplaats 3

2612 RR Delft

Reserveer direct

datum

Aantal

Onder de naam van

Uw email (verplicht)

Onder vermelding van

Capta
captcha